6 Manieren om een uniek jubileumfeest te organiseren

6 Manieren om een uniek jubileumfeest te organiseren

Personeelsfeest thema

Inhoudsopgave

Een jubileumfeest organiseren is een geweldige manier om de mijlpalen van een bedrijf te vieren en waardering te tonen aan medewerkers, klanten en stakeholders. Er zijn veel verschillende soorten zakelijke jubileumfeesten, denk aan het aantal jaar dat een bedrijf bestaat of dat het personeel in dienst is. De opening van een nieuw pand of bijvoorbeeld wanneer bepaalde doelstelling zijn behaald. In deze blog bespreken wij onze top 6 van unieke ideeën voor het organiseren van een geslaagd zakelijk jubileumfeest. 

Organiseer een luxe gala-avond als zakelijk jubileumfeest

Een luxe gala-avond is een stijlvol thema om een belangrijk jubileum te vieren. Het kan plaatsvinden op een mooie externe locatie, zoals een balzaal of een exclusief evenementencentrum, maar ook in jullie eigen kantoor. Door middel van de juiste styling toveren jullie de locatie om tot galalocatie. Nodig al je gasten uit en beleef een avond vol entertainment, culinaire hoogstandjes, dans en feestelijke speeches die de mijlpaal van het bedrijf vieren. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van entertainment? Of ben jij nieuwsgierig naar onze top 4 creatieve entertainment ideeën? Lees dan onze blog!

Een gemoedelijke picknick of -barbecue

Een meer informele en gezinsvriendelijke concept is het organiseren van een buitenfeest, zoals een picknick of barbecue. Bij dit type jubileumfeest nodig je niet alleen de medewerkers uit, maar ook hun families. Samen kunnen jullie tijdens het evenement genieten van een ontspannen dag vol plezier, spelletjes en lekker eten. 

Een bijzonder themafeest 

Een themafeest voegt een leuk element toe aan het jubileumfeest en maakt het nog specialer voor de gasten. Style de locatie met geweldige decoraties, regel passende muziek en live entertainment en laat al je gasten zich verkleden, zo wordt jullie jubileum een prachtig geheel.

Teamuitje of reis naar het buitenland

Een jubileum is hét moment voor een bedrijfsuitje of zelfs een korte reis! Dit kan variëren van een dagje uit naar een pretpark tot een weekendje weg naar een geweldige bestemming. Het bevordert teambuilding in een ontspannen sfeer en het geeft medewerkers de kans om even uit de werkomgeving te stappen en samen plezier te hebben. Benieuwd naar onze top 8 bestemmingen voor een stedentrip binnen Europa? Lees dan hier onze blog. 

Een jubileumfeest organiseren in de vorm van een awardshow

Een jubileumfeest kan ook dienen als een platform om erkenning en waardering te tonen aan medewerkers, klanten en partners. Toon je waardering op een creatieve manier door middel van een awards ceremonie. In verschillende categorieën kunnen awards worden gewonnen, zoals ‘Medewerker van het jaar’, ‘Beste klantrelatie’, of ‘Innovatieprijs’. Winnaars worden zo beloond en geprezen voor hun bijdragen aan het bedrijf. 

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van een zakelijk jubileumfeest of ander bedrijfsfeest? Vraag dan gelijk een vrijblijvende offerte aan. Wij kijken vervolgens graag wat we voor jullie kunnen betekenen.

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs