Op wintersport met het bedrijf

Op wintersport met het bedrijf

Wintersport met het bedrijf

Inhoudsopgave

Nu de winterdagen zijn begonnen is het het perfecte tijdstip om de motivatie van je medewerkers te verhogen, successen te vieren en de teamsfeer te versterken. Een leuke en originele manier om je waardering te tonen is door middel van een incentive in de vorm van een bedrijfsreis. Ga op personeelsreis naar besneeuwde toppen, mooie landschappen en magische hellingen en versterk je teamband op wintersport met het gehele bedrijf. Maar voordat je jezelf tussen de sneeuw kunt bevinden is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Van het kiezen van een wintersport bestemming tot het regelen van vervoer, wij helpen je graag op weg. Lees dus snel verder!

Wintersport benodigdheden die je niet mag missen

Een wintersportreis met het bedrijf vraagt om de juiste benodigdheden. Wat kun je dus echt niet vergeten? Van warme kleding tot stevige skischoenen, zorg ervoor dat het gehele team klaar is voor de uitdaging in de sneeuw. Denk aan waterdichte jassen, thermokleding, dikke sokken en de essentiële accessoires zoals handschoenen en skibrillen. Regel van tevoren een paklijst met alle essentials, zodat iedereen goed voorbereid de piste op kan. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan een kijkje op onze wintersport paklijst!

Maar ook bescherming en skimateriaal kun je natuurlijk niet vergeten. Zorg ervoor dat er ski’s of snowboards worden geregeld, niet iedereen beschikt tenslotte over zijn of haar eigen ski uitrusting. In veel wintersportbestemmingen is het mogelijk om deze spullen te huren. Check dus ruim van tevoren de beschikbaarheid, tarieven, kwaliteit en in welk vaardigheidsniveau je medewerkers zich bevinden, zo weet je zeker dat alles goed geregeld is en het een plezierige wintersportervaring wordt voor het bedrijf!

De organisatie van jouw wintersport met het bedrijf

Bij de organisatie van een wintersport met het bedrijf komt meer kijken dan het boeken van een accommodatie en het huren van skispullen. Hierbij is het essentieel om een zorgvuldige planning te maken die de reis onvergetelijk maakt. Van het regelen van vervoer tot het regelen van skipassen, overnachting en après-ski activiteiten. Stel een draaiboek en programma op en begin bij het moment van vertrek. Welke activiteiten wil je in je wintersport met het bedrijf verwerken, wanneer ga je samen avondeten en wanneer wil je met het team samenkomen? Bij een wintersportreis komen veel details kijken. Het kan daarom handig zijn om de organisatie over te laten aan een expert of reisorganisatie. Zij weten precies wat er allemaal moet worden geregeld en nemen zo de stress van je schouders weg. Waardoor jij je kunt focussen op het genieten van je wintersportreis.

Bestemmingen voor wintersport met het bedrijf

Je kunt de bestemming van de wintersport met het bedrijf natuurlijk niet vergeten. Populaire bestemmingen zijn bijvoorbeeld de Alpen in Oostenrijk, met skigebieden zoals Kitzbühel of St. Anton waar je niet alleen mooie pistes vind maar ook een levendige après-ski-cultuur. Maar ook de Zwitserse Alpen, Franse Alpen of zelfs in Italië heb je mooie skigebieden. Wil je bijvoorbeeld meer de cultuur en gastvrijheid opzoeken? Denk dan eens aan de Dolomieten in Italië of Cortina d’Ampezzo. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, maar kies vooral voor een bestemming die bij jouw bedrijf en team past. Wil jij juist op bedrijfsreis in de zomerperiode? Kijk dan eens naar onze stedentrip tips!

Teambuilding en ontspanningsactiviteiten

Wintersport gaat verder dan alleen skiën of snowboarden. Wil jij het team bij elkaar brengen om de teamsfeer nog verder te versterken? Denk dan aan activiteiten als samen ijssculpturen maken, gezamenlijke snowboardlessen, een bedrijfsolympiade of regel een après-ski bar waarin het hele team samen kan ontspannen en je de dag gezellig kunt afsluiten. Op deze manier kun je de dagelijkse blunders en avonturen bespreken en creëer je herinneringen om nooit meer te vergeten! 

Met de juiste voorbereiding, gezelligste teambuilding activiteiten en een wintersportlocatie die bij jouw bedrijf past wordt jouw wintersport met het bedrijf een onvergetelijk avontuur. Waar je even je waardering kunt laten zien en echt even met het gehele team kan genieten! Kun je wel wat hulp bij deze organisatie gebruiken? Neem dan snel contact met ons op!

Eigenaar event my brand

Sfeervolle groet, 

Mariska Leising
Eigenaar Event My Brand 

Andere blogs